Extol 14015 gázperzselőfej, 9 mm-es tömlővéggel (tömlő nélkül) (14015)

Extol 14015 gázperzselőfej, 9 mm-es tömlővéggel (tömlő nélkül) (14015)

4 571 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Extol 14015 gázperzselőfej, 9 mm-es tömlővéggel (tömlő nélkül) (14015)

4 571 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
mesterellato.hu
Termékleírás
gyártó Extol
típus 14015
gyártói cikkszám 14015
anyagminőség fém
nyél típus fa
Gáztípus PB gáz (propán-bután)
Gázcsatlakozó méret 11,7 mm tömlővég

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gázperzselőfej 9 mm-es tömlővég Tömlő nélkül Nem szabályozható

A perzselőfej (gázégő) alkalmas különféle festékek fellazítására, melegítést igénylő anyagok ragasztására, szárítására, hó és jegesedés felolvasztására, vagy moha és gyom irtására . Üzemeltetéséhez és a gázpalackhoz való csatlakoztatáshoz megfelelő méretű gázhollander, tömlővég és tömlő szükséges. Nem szabályozható. 9 mm-es tömlővéggel van ellátva. Famarkolattal lett ellátva.
Csak jól szellőző helyiségben használja! Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, így fontos a légutánpótlás!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.